Hva tilbyr vi?

Headerq

Hundeskole med fokus på at hund og eier skal ha det Skøy sammen! Vi bruker positive treningsformer, og vi tar hensyn til hundens språk og behov! Hunden skal vite hva den gjør rett, men også få en ledetråd når den gjør noe galt. Det legges opp individuelt så det passer best mulig til hver enkelte ekvipasje. Alle hunder; uansett om den er renraset eller gatemiks –  er hjertelig velkommen! På kursene betaler du kun per hund; dvs at hele familien er velkommen til å være med! Vi er positive til at hele familien deltar i oppdragelsen av hunden!

64885_587111327968083_97081744_n

Hvilke kurs tilbyr vi?

Kurstilbudet varierer litt angående årstid og sted.  Det kan lages opplegg etter ønsker fra deltakere/hundeklubber; og egne kurs kan lages rette mot andre bestemte temaer.

Men hovedsakelig tilbyr vi en rekke kurs, blant annet:

Hverdagslydighet:

Valpekurs: fokus på sosialisering og miljøtrening: hvordan bygge opp selvtillit, få en sosial hund, ro trening, forebygge problematferd. Hvordan få den hunden vi ønsker?

Hverdagslydighetskurs: gå pent i bånd, passering, ro, innkalling, sosialisering og miljøtrening + teorikvelder med hundensspråk, læringspsykolgi, hverdagslig problemer ++

Innkallingskurs: hvordan få hunden til å komme i alle nesten alle settinger?

Gå pent i bånd/Passeringskurs: hvordan passere sykler, mennesker, hunder, barn, hester???

Barn og hund i samspill: hvordan hilse på en hund? Hundespråk, læring, aktiviteter som agility, spor og triks. Hva gjør vi hvis hunden bjeffer? Hopper?

551061_489081077771109_838450182_n

Diverse andre kurs:

Hund til hund/hund menneske problematikk: hvem er hunden, læringspsykologi, hundens språk, problemløsning ++ mest teori, men litt praktisk.

Spor – Skøy med en av hundens viktigste sanseorgan; nesen! Hvordan lære hunden og finne et bestemt menneskespor?

Aktiviseringskurs: Bli kjent med hundesporter: vi går inn på rallylydighet, konkurranselydighet, spor, rundering, freestyle og agility! Finn den hundesporten som passer for deg!

Konkurranserettet lydighetskurs: 5-14 timer Vi ser på forskjellige metoder, læringspsykologi, reglemang, vi snakker MASSE om kriterier, belønningsutvikling, timing, generalisering, tilpasning av stress og hvordan vi best mulig kan jobbe med akkurat den hunden VI har. Grunnferdigheter, momenter, ferdige øvelser og kjeding!

Aktiviseringskurs: hvordan bli en supertrener? 5-14 timer Temaer som: innlæringsmetoder, læringspsykologi, fra A til Å, rasekunnskap, innlæringer av ulike triks, targeter, fra aktivitet til ro. Timing, kriterier, belønningsutvikling, kjeding +++ Hvordan bygge videre på den hunden du har?

Utstillingskurs: hvordan stille hunden best mulig ut på en utstilling? Bevegelser, stacking, fri handling, reglemang ++

– Bruksuke: en dag med forskjellige temaer rettet mot de nordiske bruksprøvene: spor, rundering og lydighet!

 

Foredrag:

–          Valpen vår! 2-3 timer. Temaer: hvem er hunden: historie, raselære og instinkter. Grunnleggende læring, grunnleggende kommunikasjon mellom hund/hund og hund/menneske, forebygging av problemer og valpeproblematikk, sosialisering og miljøtrening.

–          Hverdagslydighetshunden! 3 timer. Temaer: hvem er hunden: historie, raselære og instinkter, læringspsykologi, hundens og menneskets kommunikasjon, hundens språk, hverdagslige problemer, sosialisering og miljøtrening ++

–          Vil du ha hund og hva innebærer det å ha hund? Vi går gjennom din situasjon, hvilken type hund og rase passer for deg? Utgifter? Hva skal man se etter i leitingen etter hund? Og masse annet spennende som hjelper deg i jakten på et nytt familiemedlem. 3 timer +/-.

–          Sosialisering/ miljøtrening for valpen, unghunden og den voksne hunden ca 3 timer. Hvordan ta for seg både sosialisering og miljøtrening, hvordan vi kan få opp hundens selvtillit, men også hvordan løser vi et problem når vi begynner å få det? Hvordan bygge opp sosial kompetanse hos hunden? Dette er hovedoppgaven min fra hundetrenerskolen til Hagan hundetrenerskole.

–          Temadag med Rallylydighet, konkurranselydighet, freestyle, spor, rundering, utstilling ++ på 1-2 timer per tema.

–          Hvordan trene med et smil og logrende hale? Hvordan bli en supertrener? Hva kan du lære hunden? Hvem er hunden, læringspsykologi, fra A til Å, viktige ord for en supertrener!

Vi kan tilby flere teorikvelder: det er bare å komme med ønsker.

551061_489081077771109_838450182_n

Sliter dere med noe du ikke klarer å rå over selv? forsvarer hunden maten sin? bjeffer på alt og ingenting? Er aggresiv mot hunder/mennesker?

Få hjelp med en atferdskonsultasjon!!

Har du noe med hunden din som plager deg? Er hunden din redd mennesker, andre hunder eller barn? Har hunden din bitt eller trur du den kommer til å bite? Er den redd for å gå ut? Tisser den inne? Klarer den ikke være alene hjemme? Klarer den ikke roe seg hjemme? Her kan du få hjelp til akkurat det du vil. Vi møtes, går gjennom hva det er som du ønsker hjelp til, setter en diagnose, setter opp tiltak, og du får lekser og full oppfølging. Første time bruker og vare alt fra 2 timer til 5 timer. Dette koster 1400 kr. Du får full skriftlig tilbakemelding på alt vi har pratet opp, samt gratis oppfølging etterpå på tlf, mail og internett. Oppfølgingstime hvor jeg møter deg og din hund igjen koster 500,-

Det er bedre å ta kontakt og få hjelp tidlig enn for sent – jo tidligere symptomer – jo bedre å ta tak så slipper ting å utvikle seg! Er du usikker på om det er noe spesielt jeg kan hjelpe deg med, så ta kontakt, så kan vi snakke litt om dette. Ikke vær redd for å ta kontakt, ingen problemer er for dumme. Ta heller tak i ting tidlig – enn å la det utvikle seg!!
386877_488685694477314_1562655340_n

Privattimer

Ønsker du å lære hunden å gå fot? Gå pent i bånd? Gå et spor? Sitte og bli i 10 minutter? Springe til ruta? Neseprøven? Slalom til agility? Gå gjennom lydighetsprogrammet og bli pirket på? Lære hunden og komme på innkalling? Springe pent og stille seg opp på utstilling? Hva som helst – som vi føler vi kan lære deg!

Her får du 60 minutter til rådighet – og DU velger hva du vil jobbe med. Denne timen kan deles opp i to også. Du får skriftlig tilbakemelding på alt vi jobber med, samt treningsplan videre!

En privattime koster 500 kr. Oppfølgingstime av det vi jobber med: 300 kr.

269568_10150681607765324_581265323_19029339_6383463_n

For hundeklubber/hundeskoler:

Ta kontakt for avtale, spesialtilpasset hva dere ønsker.

5932_1030987154650_1824519386_63945_4548558_n

Hvorfor velge Skøy Hundeskole?

  • Få kursdeltakere per instruktør  
  • Individuell tilrettelegging for deg og din hund – og det dere ønsker å fokusere på
  • Metoder som er skøy for både deg og hunden: det skal være skøy og trene hund!
  • Personlig oppfølging etter endt kurs/konsultasjon! 
  • Alle hunder av alle typer og aldre er velkommen! 
  • Du betaler kun per hund, hele familien er velkommen
  • Kompetente instruktører med bred kompetanse og erfaring 
  • Alt vi går igjennom på kurset får du tilsendt på mail slik at det blir lettere å huske og fortsette treningen etter kurset er ferdig.
  • Kursene veksler mellom teori og praksis

logon

Kontaktinfo:

For spørsmål, innleiing, påmelding eller ønsker: ta kontakt med Elisabeth på tlf 40606357 eller mail artigmedhund@live.no

 

 – For å se kurs i Hammerfest, trykk her!

Velkommen til oss – håper på å treffe dere!