Home / Hundekurs i Hammerfest

Hundekurs i Hammerfest

easy

Her er en oversikt over kurstilbudene i Hammerfest. For mer detaljerte beskrivelser, bla nedover på denne siden. Planen endres hele tiden, og det kan være lurt å like siden vår på facebook for å få oppdateringer når nye kurs settes opp! Om du har ønsker om kurs eller foredrag er det også bare å ta kontakt!

Alle kursene har en påmeldingsfrist 7.dager før. Det er økonomisk bindende påmelding. Dvs at hvis du melder deg på, godtar du plassen på kurset, og står økonomisk ansvarlig for å dekke kursavgiften. Det tas forbehold om at det er nok påmeldte for å gjennomføre kurset, dette informeres om før oppstart (en uke før seinest). Ved spørsmål eler påmelding kan en ta kontakt med Elisabeth på tlf 97034291 eller mail artigmedhund@live.no

  • Utstillingskurs oppstart 27.mars
  • Passeringskurs oppstart 29 april (fult)
  • Valpekurs oppstart 22.mai
  • Hverdagslydighetskurs 29.mai
  • Sporkurs 6-7. juli

Bildet kan inneholde: en eller flere personer

Velkommen til utstillingskurs for nybegynnere!

Dette kurset tar for seg det du trenger å vite før en utstilling, samt teknikker du kan trene på for å være best mulig forberedt. Det er utstilling i Kvalsund 27-28 april, og dette er en flott oppvarming.

Vi går igjennom hva en utstilling er: hvordan det foregår, forskjellige teknikker vi kan bruke for å vise fram vår hund best mulig i forhold til bevegelser, oppstilling og håndtering.

Kursets oppsett: 3 praktiske kurskvelder på 1,5 time med litt teori hver kveld. 17.30-19.00 alle kveldene. Onsdag 27.mars, 3.april og 10.april.
Pris: 700,- per hund. Hele familien velkommen. begrenset antall plasser med hund. Først til mølla prinsippet.
Instruktør: Elisabeth Orvik Nilssen

Økonomisk bindende påmelding til artigmedhund@live.no eller tlf 97034291.

Bildet kan inneholde: hund og utendørs

Velkommen til kurs i passeringsproblematikk!

Dette kurset er i utgangspunktet forbeholdt de som var på temadag om «passeringsproblematikk», men ved få påmeldte fra dette kurset, åpnes det for andre.

Kurset tar for seg praksisk trening av ulike teknikker for å jobbe med passeringsproblematikk. Vi går gjennom parallellgåing, sosiale turer, motbetinging, innlæring av ulike atferder, hilserutiner, nødløsninger m.m. Dette er for de som ønsker å forebygge eller jobbe med et konkret problem.

Praktiske kurskvelder med litt innbakt teori på 1,5 time per gang. Fra 17.30-19.00.
Kurskvelder: 29.april, 6 mai, 13.mai, 20.mai,
Pris: 1000,- per hund. Hele familien velkommen.
Begrenset antall plasser.
Instruktør: Elisabeth Orvik Nilssen

Økonomisk bindende påmelding til artigmedhund@live.no eller tlf 97034291

386877_488685694477314_1562655340_nSPORKURS

Sted: Hammerfest
Dato og tid: 6-7. juli kl.10.00-15.00.
Pris: 1400,- per hund, hele familien er velkommen. Begrenset antall plasser.
Instruktør: Elisabeth Orvik Nilssen

Hundens luktesans beregnes å være 4 millioner ganger sterkere enn menneskets lukt – derfor må vi ta i bruk dette flotte redskapet! Bli kjent med den spennende aktiviseringen: spor! Spor kan du møte i bruks, RIK og i redningshundarbeid.
Vi ser på hva spor er, vi ser på flere ulike metoder for hvordan vi kan få hunden din til å spore opp mennesker. Vi øker vanskelighetsgraden etter hvordan nivå hunden er på: vinkler, underlag, lengde på sporet og lignende! Spor er en fantastisk mental aktivisering for alle typer hunder, som får hunden til å fungere bedre i hverdagen! De får ut overflødisk energi, og de får brukt seg både mentalt og fysisk. Det hjelper og med oppbygging av selvtillit hos hunden. Spor ligger mitt hjerte svært nært!

Etter endt kurs vil du ha grunnleggende kunnskaper om ulik sportrening og du vil ha en pekepinn på hvordan du kan fortsette treningen. Har noen ønsker om opplegg lagt opp mot konkurranser legger vi til rette for dette.

For spørsmål eller påmelding kan du ta kontakt med Elisabeth på tlf 97034291 eller artigmedhund@live.no

647_126296835323_581265323_5724998_4475_n

Privattimer/konsultasjoner

Det er anledning til å bestille privattimer eller atferdskonsultasjoner i Hammerfest i august og september.

En privattime koster 500 kr, og har varighet på ca 60 minutter. Her jobber vi intensivt med din hund, og det du måtte jobbe med. Dette kan være nyinnlæring av spor, fot eller annen konkret læring.

En atferdskonsultasjon vil passe til hunder som har problemer av noe slag. Dette kan være det å ikke klare å være alene, bjeffing på andre hunder eller mennesker, uro hjemme, redsel, aggresjon, bjeffing ++. Mange problemer har sammensatte årsaker, og vi møtes hjemme hos deg for å gå gjennom alt rundt hunden. Slik at vi får et helhetlig bilde for hvordan vi kan hjelpe deg og din hund. Dette kan vare alt fra en time – til fire timer. Og du får en nedskrevet treningsplan i etterkant. Et slikt besøk koster 1400 kr uavhengig av tid.

Spørsmål eller påmelding kan rettes til Elisabeth på epost artigmedhund@live.no eller tlf 97034291.

3 comments

  1. We are interesting to join these course on march,how to regestered our puppy? We live in Rypefjord.

  2. Jeg bor i Hammerfest og ønsker å være med på lydighet kurs i sommer. Hvor kan en melde seg på når det blir aktuelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>