Fisketur i Forsøl

Hei Alle sammen!

Fredagen var jeg og hundene på fisketur i Forsøl sammen med Karianne, Benny, Ida og Kaisa.  Det var lite med fisk, men ikke så mye annet og forvente når vi sto så nært land.  Her er noen bilder fra turen:

Lørdagen dro vi til Hellefjord. Der fikk hundene kost seg og sprunget løs. Glemte selvfølgelig kameraet hjemme.

Idag har jeg vært og skrevet ut innholdet til kurskompendiet til hverdagslydighetskurset som begynner på onsdag.  Samt et kompendie til ei som har hatt privattime hos meg. Irriterende nok var skriveren utrolig treg, samt at den brukte fem minutt mellom hvert ark, og da ville den ikke skrive ut bilder. Irriterende. Så det ble sort /hvite bilder. Ikke akkurat det jeg ville, men slik får det bare bli når skriveren streiker 🙂

Gleder meg til kursstart! Masse spennende ekvipasjer og ta tak i!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *