Daisy med i film!

123

 

Da har jeg vært å sett på filmen Nåde, som er tatt opp på min hjemplass: Hammerfest. Fantastisk fine naturbilder med i filmen, som viser de ulike aspektrene med været i Finnmark – både det gode og det dårlige været! Men hovedgrunnen til at jeg dro for å se filmen var vel hovedsaklig for at min lille Daisy var med i filmen!! Var en spennende opplevelse for oss å være med på filmsettet, og Daisy «naila» det som bare det. Hun var kjempe flink, og sørgmodig i blikket som vanlig (det var dette de ønsket, hehe). Så det var litt artig å se min lille søte Daisy i en såppas storfilm med mange kjente skuespillere- å ikke minst at hun taklet film settet. Vi ble også nevnt i rulleteksten, noe som jeg syntes var stas! Anbefaler alle å se filmen Nåde!

830600-8-1294765704182

2 kommentarer til «Daisy med i film!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *